vrouw & individuele reis

Individuele lifestyle reis

Druk, druk, druk, ooooh wat heb ik het druk. Dat hoor ik maar al te vaak. Hoe fijn zou het zijn om even niets te moeten? Niemand die je gedachten onderbreekt. Geen lijstjes in je hoofd te hebben. Niks te moeten en daarvoor in de plaats zeeën van tijd om eens rustig een boek te lezen, luisteren naar de vogels en het relax inademen van zuivere lucht.

Gewoon even helemaal tijd voor jezelf te hebben, wie verlangt daar in deze hectische tijd niet naar. We rennen en vliegen van het een in het ander. We eisen veel van ons zelf en hebben onvoldoende tijd om aan selfcare te doen.

Ook al weten we dat op z’n tijd ontspannen goed is voor je gezondheid. Is het ook heel persoonlijk. Want waar de een zijn ontspanning haalt uit het lezen van een goed boek, lekker te relaxen bij het zwembad, of weg wilt dromen tijdens een ontspanningsmassage. Ontspant de ander liever met een intensieve workout, yoga of een lange rustige wandeling in de natuur. 

Antistress reizen en retraites zijn er in vele vormen. De invulling van jouw individuele lifestyle reis is aan jou!

Wanneer jij kiest voor een individuele lifestyle reis. Zullen wij deze geheel opmaat samenstellen, die volledig zal aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Wij verzorgen voor een stevige basis zoals gezonde voeding, bewegingsprogramma en we zorgen wij voor de nodige ontspanning en rust.

Waar? Één van de mogelijkheden is te verblijven in onze Bed and Breakfast The Dutchies in het oh zo mooie Ölüdeniz aan de Zuid-Egeïsche kust van Turkije. Maar we hebben meerdere fijne locaties waar je uit kunt kiezen. Zoals in Portugal of Spanje maar ook in Nederland zijn er legio mogelijkheden.

Welke locatie je ook kiest wij verzorgen voor jou een onvergetelijke week. Vind je het lastig om te bepalen of een individuele reis iets voor jou is, neem dan vrijblijvend contact met ons op.