Healing heart reis 2024

Healing heart holistische lifestyle reis 2024 Turkije & Portugal

vrouw met hart zeer burn out

Healing heart holistische lifestyle reis in Turkije van zaterdag 18 mei t/m zaterdag 25 mei 2024.

Healing heart holistische lifestyle reis in Portugal van zaterdag 28 september t/m zaterdag 5 oktober 2024. (Deze is geannuleerd)

We krijgen allemaal te maken met verdriet. Hoe groot of klein, dat doet er eigenlijk niet toe. Wanneer dit verdriet als erg intens wordt ervaren, kan dit overweldigend zijn waardoor je misschien niet zo goed weet hoe je er mee moet gaan.

Soms is het moeilijk het verdriet toe te laten. En stoppen we het verdriet of de gevoelens van verdriet het liefste weg. Maar wat gebeurt er eigenlijk dan met het hart? Het is al langer bekend dat je hart van acute stress een opdonder krijgt. Bij heftige emoties komt veel adrenaline vrij en je hart kan daarop reageren door niet goed meer te pompen.

Wanneer we pijn van een romantische afwijzing ervaren en hierdoor je hart is gebroken, ervaren we dit vaak als een fysieke pijn in het hart. Een gebroken hart activeert immer het pijnnetwerk in de hersenen. In ons leven krijgen we helaas niet alleen te maken met een romantische afwijzing die hartenpijn veroorzaakt. Of het nu gaat om een verlies van gezondheid, een afwijzing van ouders of verdere familie of door vrienden, afwijzing door een gemeenschap of door afscheid te moeten nemen van iets of iemand die dierbaar is; dit kunnen allemaal wonden in je hart opleveren en die kunnen leiden tot een gebroken hart die in spreekwoordelijke scherven uiteenvalt.

De combinatie van inspanning en ontspanning is ontzettend fijn, en dat betekent dat je optimaal kunt genieten. Even nergens aan hoeft te denken. En met volle aandacht aan jou scherven kunt werken. Tijdens deze lifestyle reis zal het healing heart ritueel de leidraad vormen van jouw transformatieproces.

Ben je op dit moment verdrietig of heb je vaak verdriet? Het magische van een gebroken hart is, dat het de kracht heeft om zichzelf te helen en te genezen. Dit doe je door onder andere je gebroken hart te omarmen. Liefdevol voor je hart te zijn. En daadwerkelijk te voelen welke wonden en de daarbij behorende scherven er van je hart geheeld en aangekeken moeten worden. Te voelen waar de diepste pijn zit.  Door de verbinding te herstellen met je hart.

Volgens mij, is dat een van de krachtigste manieren om je scherven van het hart te helen of zelfs mogelijk te laten genezen.

Neem jij nu het besluit om jou verdriet en jouw hart te helen? Ga dan met ons mee! Deel jouw hart met ons en samen zullen wij de diepste pijn van je hart   ontmoeten en bereiken zodat we dit op een natuurlijke wijze samen oplossen. Zorgeloos, in alle comfort en next level verwend worden.

Naast dat je kunt deelnemen aan een fijn programma waar je jouw lichaam aan het werk zet is het ook heel fijn om je geest ultiem tot rust te laten komen d.m.v. begeleidende ontspanningsoefening, begeleidende meditaties, een mooi healing hart ritueel om compleet je hart te verzachten of zelfs te helen en ultiem te ontspannen. Maar je kunt ook even lekker gaan zitten, je ogen sluiten en diep ademhalen, een boek lezen, te slapen, of een weldadige massage ondergaan.

Waarheen?

In 2024 hebben wij twee kleinschalige paradijsjes voor jou gevonden.
De eerste locatie ligt op één van de mooiste plekken van Turkije aan de Zuid Egeïsche kust, het fijne dorp Ovacik. Circa 50 minuten rijden van de luchthaven Dalaman. Het dorp is gesitueerd tussen de stad Fethiye en het zo bekende Ölüdeniz, met zijn prachtige azuurblauwe lagune, bekend van zijn watersport mogelijkheden en paragliden. De luxe villa Yigit (of gelijkwaardige villa) is gelegen op een rustige plek en heeft een uitstekende ligging als fijne uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken en om te wandelen. De plek geeft een luxe hotelgevoel met allerlei extra activiteiten zoals een wellness ruimte met hamam, Finse sauna en een in- en outdoor zwembad. De ruim omheinde tuin zorgt voor de nodige privacy, en biedt mogelijkheden tot extra activiteiten zoals healing heart vrouwencirkel, mediteren, yoga of gewoon lekker op een ligbed met een boek genieten van de Turkse zon. De healing heart lifestyle reis is beschikbaar van zaterdag 18 mei t/m zaterdag 25 mei 2024. Deze groepsreis heeft een maximale deelname van 8 personen.
 
De tweede locatie is gelegen op 1,5 uur rijden van de luchthaven van Lissabon. Quinta Flores ligt in het prachtige binnenland van midden Portugal, tussen Lissabon en Porto. Hier staan vier compleet ingerichte appartementen gelegen op een terrein van ruim 5 hectare grond, deels begroeid met eucalyptus, druiven, vijgen en andere fruitbomen. De Healing Heart reis is beschikbaar van zaterdag 28 september t/m zaterdag 5 oktober 2024. Deze groepsreis heeft een maximale deelname van 7 personen.
hartje

De healing heart reis

Het healing heart programma geeft je lichaam en geest een reset om herstel en heling van hart tot stand te brengen, zodat je weer beter in je vel komt te zitten. Hierbij wordt je energielevel en je vitaliteit geoptimaliseerd. Met o.a. het healing heart ritueel welke een leidraad vormt van jouw transformatieproces, zodat je scherven worden doorvoeld en aangekeken. Natuurlijk serveren we gezonde maaltijden tijdens je verblijf.

Je kan deelnemen aan mooie workshops, meditaties en het healing hart ritueel. Ook word je heerlijk verwend met een fijne godinnen behandelingen, een hartverwarmende kookworkshop met chef Corina Michielsen. En zal je ontdekken welke godinnen kracht er in je zit. Zal je jouw unieke altaar maken en wordt door het schrijven van jouw hartbrief jouw pijn aangeraakt waardoor ruimte ontstaat om jouw hart weer te openen en zelfs weer te helen. Kortom een ideale manier om weer even op adem te komen na deze heftige tijd en jouw verdriet te verzachten of zelfs achter je te laten. Na afloop heb je ook voldoende tools gekregen om met deze inzichten huiswaarts te keren, waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben en waar je een verschil mee kunt maken in je huidige leven.

Het healing heart ritueel is geïnspireerd door het Japanse Kintsugi

De Japanse kunst van het herstellen van gebroken aardewerk met goud. De term ‘kin’ betekent goud, en ’tsugi’ betekent verbinding, Vertaald naar ‘gouden verbinding’. Het is een eeuwenoude Japanse techniek die zich door de eeuwen heeft ontwikkeld en wereldwijd bekendheid geniet. Wat weer heeft geleid tot een uniek helingsproces.

“Jouw hart zal nooit meer hetzelfde zijn”

Inclusief persoonlijk coachings moment waarin jij de godin in je zelf zult ontdekken

Speciaal  voor deze healing heart reis zal er een persoonlijke coaching plaatsvinden inclusief godinnen behandeling en coaching gedurende 60 minuten per persoon.

Vind je het lastig om te bepalen of deze holistische healing heart reis bij jouw behoeften en wensen aansluit, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie over deze holistische lifestyle reis bekijk onze twee flyers op de deze pagina.