Reisbescheiden

Allerlei belangrijke zaken

  • U dient zelf zorg te dragen voor een reisverzekering en een annuleringsverzekering. U kunt bij diefstal, vermissing of een ongeval: hier verstaan wij onder breuken aan ledenmaten ziekenhuis bezoek, arts bezoek en daaruit vloeiend medicatie of middelen, geen enkele aansprakelijkheid of financiële aanspraak doen op Serenity Trips.
  • Wanneer u een gemotoriseerd voertuig huurt tijdens u verblijf/reis, dient u zelf zorg te dragen voor een juiste verzekering en de daarbij benodigde papieren om dit voertuig te besturen.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van geldige reispapieren: zoals paspoort of identiteit bewijs. Niet aan de reis kunnen deelnemen door tekortkomingen van uw reisdocumenten, zijn alle hieraan verbonden kosten voor rekening van de gast.
  • Wanneer u medicatie gebruikt dient u in het bezit te zijn van een medisch reispaspoort welke volledig up to date is. U blijft zelf verantwoordelijk van het toedienen van u medicatie en de juiste medicijnen die passen bij u klacht of ziektebeeld. Eventuele benodigde inentingen die nodig zijn voor het land waar u naar toe reist zijn voor eigen verantwoordelijkheid.
  • Serenity Trips kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele diefstal of vermissing van persoonlijke bezittingen. De gast blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk.
  • Serenity Trips kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen die voor, tijdens, of na de reis voordoen. Hiermee wordt bedoeld, treinvertraging, vertraging van de luchtvaartmaatschappij, vertragingen van het openbaar vervoer in het land waar u verblijft. Of het niet op tijd vertrekken van de veerboot (fast ferry) eventuele stakingen.
  • Serenity Trips kan niet financieel aansprakelijk worden gesteld en kan ook geen schadeclaim worden ingediend, indien u langer dan gepland of door onvoorziene omstandigheden op uw vakantiebestemming moet verblijven. Hier bedoelen we mee: Het niet tijdig aanwezig zijn op de Airport, u vervoer niet op tijd te hebben geregeld. Het missen van u aansluiting naar of van de Airport.