Burn-out door Verlies

Burn-out door verlies 2024 Portugal

Kom in weer in verbinding met jezelf door middel van de burn-out door Verlies reis

Burn-out door verlies reis in Portugal van maandag 15 april t/m zondag 21 april 2024.

Welkom bij Serenity Trips, een organisatie waarbij vrouwen geholpen worden om tot innerlijke rust te komen. Wij organiseren reizen waarbij verschillende thema’s behandeld worden door onze professionele begeleiding. Bij deze specifieke reis staan Burn-out door verlies centraal. Het vinden van de juiste burn-out behandeling kan lastig zijn, bij onze reis en behandelingen bieden wij ieder persoon oprechte aandacht tijdens hun burn-out herstel.

Bij deze specifieke reis staan Burn-out door verlies en een burn-out centraal. Hierbij helpen onze professionals jou door middel van holistische behandelingen om weer in verbinding te komen met wie je daadwerkelijk bent. Zo kan deze reis gezien worden als een vernieuwende manier om richting herstel te werken en weer in verbinding met jezelf te komen. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een holistische multidisciplinaire werkmethode waarbij gekeken wordt naar de verschillende lagen waardoor iemand in een burn-out is geraakt. Tevens wordt er gekeken naar de verliezen die een persoon heeft geleden. Elk verlies resoneert mee in een nieuw verlies.

Herken de eerste burn-out verschijnselen

In het drukke leven van nu stapelen vervelende situaties zich soms sneller op dan voorheen. Wanneer je langere tijd rondloopt met stress kan dit leiden tot een burn-out. In sommige gevallen richt een burn-out niet alleen mentale maar ook fysieke schade aan. Hierdoor kun je in jouw dagelijkse doen en laten flink beperkt worden.

Vaak worden de klachten gerelateerd aan werk. Echter weten we inmiddels dat meerdere factoren een rol spelen bij het krijgen van burn-outklachten. Enkele voorbeelden hiervan zijn de privéomstandigheden of karaktereigenschappen van een persoon, de hechting met ouderlijke figuren in de kinderjaren, persoonlijke groei, te veel van jezelf vragen of je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, verlies van perspectief (bij een depressie) etc.
Wanneer jij de volgende punten herkent, kan het zijn dat je de eerste signalen van een burn-out:

  • Een vermoeide geest
  • Spanning in het lichaam
  • Prikkelbaar zijn
  • Moeite om jezelf door de dagen heen te slepen
  • Slapeloze nachten door piekeren
  • Onrustig hartritme
  • Futloos
  • Pijnlijke en gevoelige spieren
  • Weinig concentratie en moeite om dingen te onthouden

Ontdek holistische behandelingen voor  burn-out klachten

Bij Serenity Trips zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van de vrouw. Alle begeleidende en behandelende deskundigen zijn immers zelf vrouwen, hierdoor kunnen de behoeftes en wensen van een vrouw beter behandeld worden in het herstelproces. De periode om weer in verbinding met jezelf te komen kan gezien worden als een periode van volledige rust, selfcare staat hierbij absoluut centraal.

Laat Serenity Trips de helpende hand zijn in jouw rouwverwerking

Verlies kan in verschillende vormen invloed hebben op een levenssituatie. Denk hierbij aan verlies door de dood, een verbroken relatie, verslechterde gezondheid, werk, het verlies van een huisdier etc.

Bij de “Burn-out door verlies reis” worden alle lagen onderzocht die effect hebben gehad de huidige situatie van een persoon. De reis bestaat uit verschillende onderdelen waarbij een persoon begeleid en behandeld wordt door een van onze deskundigen, een burn-out coach.

Naast deze herstelreis kun je bij Serenity Trips ook terecht voor andere reizen die jou helpen om verder in contact te komen met je innerlijke zelf. Ook bij deze reizen wordt er gebruik gemaakt van een holistische multidisciplinaire werkmethodes. Hierbij wordt per persoon gekeken naar de wensen en behoeftes van de vrouw op dat moment, wij geloven dat op die manier het beste resultaat wordt behaald.Ontdek bijvoorbeeld de Healing Heart reis, de Wandel & wellness reis en de Terug naar de oorsprong reis

Vind je het lastig om te bepalen of deze burn-out reis bij jouw behoeften en wensen aansluit, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie over deze holistische lifestyle reis bekijk onze flyer op deze pagina.