Team

Sonja Paul

Passievol eigenaar

Mijn naam is Sonja Paul, geboren in Rotterdam.

Mijn achtergrond ligt in verschillende administratieve en managementfuncties, waar ik ruim 27 jaar werkzaam in ben geweest.  In 2015 heb ik bewust een carrière switch gemaakt naar het ondernemerschap. Totally Body and Mind heb ik opgestart in september 2007. Waar ik tot 2015 parttime als ondernemer in mijn praktijk aan het werk ging.  Gaandeweg kreeg ik steeds meer behoefte om mensen te willen ondersteunen.

Het was dan ook voor mij een logische stap om me te verdiepen in het coachen van vrouwen en het goed kunnen ondersteunen van vrouwen die met vraagstukken worstelen. Door o.a. een opleiding te gaan volgen voor personal health coaching, EMDR, ademcoach, orthomoleculaire voedingsadviseur & orthomoleculaire detox specialist en Yoni Steam specialist. Tevens heb ik diverse massage opleidingen in binnen- en buitenland voltooid.

Serenity Trips is zich gaan specialiseren in holistiche lifestyle reizen specifiek voor vrouwen.

Sonja Paul Totally Body and Mind Massage Rotterdam

Sandra Buurman

Partner

Mag ik mezelf even voorstellen. Ik ben Sandra Buurman, 46 jaar, geboren en getogen in Den Haag. In 2004 kwam ik voor het eerst in Turkije in Fethiye en werd ik verliefd op het land, de lucht, de zee, de ruimte en de mensen met hun gastvrijheid. In 2020 heb ik mijn huis en inboedel verkocht en ben ik daadwerkelijk in Fethiye gaan wonen!!

Fethiye is geen toeristenstad en de regio is bij uitstek geschikt om kennis te maken met het echte, authentieke Turkije. In de omgeving zijn meerdere historische bezienswaardigheden  te bewonderen, de ongerepte natuur is in elk jaargetijde prachtig en de lokale culinaire specialiteiten zijn een aanrader. Fethiye ligt aan Turkse Riviera en diverse excursies en sportieve activiteiten kunnen afgewisseld worden met heerlijk relaxen aan het strand, slenteren over Turkse marktjes of genieten van een heerlijk avondje in het levendige centrum.

In alle jaren dat ik de mensen en de omgeving heb mogen leren kennen ben ik tot de conclusie gekomen dat er in Fethiye gelukkig weinig massatoerisme is en hierdoor werd ik gemotiveerd om mijn reisbureau True Turkey Travel op te zetten. Ik wil graag de (Nederlandse) reizigers het echte Turkije laten zien en door middel van reizen/vakanties die afgestemd zijn op hun specifieke behoeftes, het hele jaar door, kan ik mijn liefde voor Turkije delen.

Mijn opleidingen MEAO Toerisme, HBO Hoger Management en cursussen Spaans en Turks waren een goede basis voor True Turkey Travel. De samenwerking tussen mijn bedrijf, True Turkey Travel en Serenity Trips is tot stand gekomen in 2021 omdat wij dezelfde missie & visie hanteren; gasten het wow-gevoel geven. Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Turks en sta bekend om mijn klantgerichtheid, mijn oprechtheid en mijn humor (dat is hoe anderen mij omschrijven, hier ben ik zelf veel te bescheiden voor)i

Kimberley van Loenen

Partner

Mijn naam is Kimberley van Loenen.

Professioneel personal trainer, orthomoleculair voedingsadviseuse, masseuse.
Mijn verbinding met Totally Body and Mind & MetKomPasZie / Serenity trips als partner is dat ik achter de missie en visie sta en me daarmee verbonden voel. Waarbij wordt gewerkt met een multidisciplinaire werkmethode waar belasting en belastbaarheid van lichaam en geest centraal staat.

Binnen Totally Body and Mind & Serenity trips zet ik mensen letterlijk in beweging, zowel mentaal als fysiek. Dit doe ik doormiddel van persoonlijke begeleiding van effectieve
workouts, Bodybalance et cetera. Dit kan gecombineerd worden met orthomoleculaire voedingsadviezen en suppletie voor een gezond en verantwoord voedingspatroon. Hierdoor komen vrouwen weer lichamelijk en geestelijk in balans en optimaliseren we de vitaliteit en energiebalans Waardoor de vrouw vanuit haar innerlijk weer zal gaan stralen en de geest positief en opgewekt raakt.

Kimberly van Loenen Totally Body and Mind
Dymphna Twigt

Dymphna Twigt

Partner

Ik ben Dymphna Twigt en ik ben gekwalificeerd taaldocente (Turks, Engels en Nederlands voor Anderstaligen). Daarbij ben ik taal assessor wat inhoudt dat ik examens mag afnemen en beoordelen. Op dit moment woon ik alweer 2,5 jaar in Fethiye, waar ik mijn passie, lesgeven, elke dag mag beoefenen. Naast generiek ben ik ook gespecialiseerd in taalaspecten voor beroepsgroepen; denk aan Engels voor mensen werkzaam in de zorg, accountants, meubelmakers, stoffeerders en interieurontwerpers. Ook geef ik bijles en examentrainingen; dit doe ik online, maar ook op locatie in Fethiye, voor zowel bedrijven als particulieren. Zo geef ik in de zomer les aan kinderen van vakantiegangers die bijvoorbeeld een herexamen moeten doen of even extra bijles nodig hebben.

Als partner van Serenity Trips, geef ik ook les aan mensen die bij haar een wellness & ontspanningsvakantie boeken. Nogmaals dit kan voor eerdergenoemde talen; maar veelal zijn mensen geïnteresseerd om de basis van de Turkse taal te leren, nieuwsgierig naar de Turkse cultuur en vinden ze het leuk om de theorie met de praktijk te combineren; en die mogelijkheid bied ik door zogenaamde ‘safari’s’ aan te bieden bijv. naar de supermarkt, kapper etc. om het geleerde in de praktijk te brengen. De lessen zijn ’tailor made’ aansluitend op de behoefte van de cursist. Naast het lesgeven help ik ook mensen, die de Turkse taal niet machtig zijn, om naar het ziekenhuis te gaan, ga ik mee naar instanties, ontvang ik klusjesmannen om uitleg te geven wat er in huis gedaan moet worden; eigenlijk alles waar communicatie van belang is, assisteer ik mensen.