JUST RELAX AND FIND YOURSELF

Waarheen?

Poros is een romantisch eiland, een plek van rust. Het eiland is bedekt met dennenbomen, olijfbomen en citroenbomen. De dennenbomen reiken tot aan de ruige kusten en zandstranden van het eiland. De adembenemende azuur blauwe zee, de rust maar ook het gevoel dat je thuiskomt.  Een moment van Serene rust.

Poros en is een redelijk klein schiereiland. De oppervlakte telt maar 23 km2 en heeft ongeveer vijfduizend vaste inwoners. Het ligt vlakbij de kust van Peloponessos , tegenover het stadje Galatas
Op 3,5 uur vliegen vanaf Amsterdam naar Athene, kunnen we vanaf het vaste land met de ferryboot over varen of een andere mogelijkheid is om met een transfer bus naar Poros toe te rijden. ( 60 min )

Verblijf:     Odyssey appartment / suites.

Het verblijf zal plaatsvinden op een fijne plek op het eiland Poros. Poros is een van de eilanden in de Saronische golf en een groeiplek voor ideeën, een stilteplek voor rustvinders, een inspirerende plek voor ontmoeting en verdieping, en bovenal een plek die leeft.

Het kleinschalige appartementen complex is gelegen nabij Askeli beach.. Ongeveer 400 meter van het strand

Odyssey apartements is omringd door een heerlijke tuin met patio voor mooie avond gesprekken. Even wegdromen of een leuk boek te lezen, of waar je gewoon fijn kunt zitten.

De 9 appartementen in maisonnette stijl, zijn met een boven-en beneneden verdieping en met toilet & douche op elke verdieping. De afmetingen van de kamers zijn zodanig dat elke verdieping een grootte van ong. 20 m2 heeft, en dat maakt de totale oppervlakte per DeLuxe suite rond de 40 m2.

Je deelt de toegang naar je appartement.

Odysses appartment / suites Is door verschillende sites zeer lovend beoordeeld en terecht!  De gasten die u al voor gingen bijvoorbeeld hebben via Zoover de locatie als fenomenaal beoordeeld met een 9.4 of Tripadvisor met een 5 sterren en als nummer 2 van de meest bijzondere verblijven en bij Booking.com  en beoordeeld met een 8.4

WANNEER? Zaterdag 29 september t/m Zaterdag 9 oktober
WAARHEEN? Poros (Griekenland)
HOEVEEL DAGEN IS DE REIS? 8 Dagen
WEER Gemiddeld rond de 25 graden
INBEGREPEN 4 maal avondeten incl. drankjes (naar rato)
1 maal diner ( kook workshop )
Het “Programma” (Zie boven aan deze reis!)Betreft het eten: Dit houdt in dat je ook twee keer op eigen gelegenheid buiten de deur kunt gaan eten.
NIET INBEGREPEN Vliegreis
Transfer (optie mogelijk tijdens het boeken!)
TRANSFER (OPTIE) Retour transfer (€75,-)
FIETSTOCH (OPTIE) Fietstocht door de Athene (€125,-)

 

Extra informatie

TransferGeen transfer, Retour
Extra optieFietstocht door Athene, Geen fietstocht
1

1x Kook-workshop

Of je nu een beginnende kook(ster) of een gevorderde kookprinces(ses) bent.
De keuken wordt bemand door Katrina en haar enthousiaste keukenteam die enorm lekker en gezond voor je kan koken, tijdens de workshop je ondersteunen.
De maaltijden vormen een belangrijk onderdeel van je verblijf, ter ondersteuning van een gezonde lifestyle.
Daarnaast is liefde voor de voeding, humor en aandacht voor ieder detail absoluut de essentie van deze week op Porros.

We gaan met Eerlijke, heerlijke en dagverse producten aan de slag wat we die avond ook met elkaar gezamenlijk zullen nuttigen.

2

1x Boottocht met BBQ

(lunch op Hydra op eigen gelegenheid)

In de middag varen we per boot naar het holistische eiland welke toebehoord aan Katrina en Rik.  Een van mijn favoriete bestemmingen. Een plek waar je altijd weer naar terug verlangt. Wuivende bomen, azuur blauwe zee een serene rust en geroemd door zijn uniek plek  Deze middag staat vooral in het teken van genieten. waar alles draait om jouw fysieke, mentale en spirituele well-being. Een eiland waar alles lijkt te kloppen. Verzorgd tot in de kleinste details. Alles ademt hier kwaliteit en aandacht. Niet voor niets komen hier mensen van over de hele wereld en als ze een keer geweest zijn, dan blijven ze maar terugkomen. En na mijn bezoek begrijp ik waarom…We genieten hier van een heerlijke BBQ met dagverse producten en bereid door Katrina en Rik.

Nadat we zijn voldaan! Sluiten we de dag om per boot weer rustig terug te varen.

3

1x excursie naar Hydra met gids

Na een rustig ontbijt , varen  we per boot naar het dichts bij zijnde eiland Hydra.

Waar je op pad gaat met een ervaren gids. De gids vertelt over het leven, de kunst en de geschiedenis van Hydra en geeft  uitleg over  hoe de mensen hier leven De omgeving en de activiteiten geven je ruimte voor inspiratie, innerlijke kracht, bezinning en nieuwe ervaringen. en krijg je. Of wil je even tijd voor jezelf  dan  kan je je laten onderdompelen in de  verschillende winkeltjes met allerlei leuke snuisterijen. Na al deze indrukken heb je nog heerlijk de tijd om op eigen gelegenheid te gaan lunchen!

Aan het einde van de middag varen we weer terug naar Poros waar je tijdens deze terugreis al je zintuigen kunt ontspannen en indrukken kunt verwerken.

4

1x historische wandeling

Na het ontbijt is er een prachtige wandeling over de wandelpaden die Poros reik is. bezoeken we verschillende historische plekken en genieten we van de prachtige cultuurrijke omgeving.  Poros echt zien stond altijd hoog bovenaan mijn  verlanglijstje en toen kwam op de een dag de vrolijke Katrina binnenstappen die  vertelde over haar wandelingen over het eiland. Ik was meteen gegrepen! Hoe mooi is het om met een Nederlandse gids die heel veel inside plekjes kent.  Poros in zijn volle glorie te leren kennen.

5

5x yogalessen

Hier kom je terecht in een warm bad van een ervaren teacher. Geïnspireerd door yoga? Jou, eerste ‘Urban Escape’

De professionele yoga teacher neemt je mee op een reis naar binnen. Een positieve escape van je dagelijkse drukke bestaan naar een oase van vrede en ontspanning. Een moment voor jezelf om je weer te verbinden met je diepere zelf en hart. passie voor een gezonde en gelukkige levensstijl door middel van yoga, en ‘joy of life’ 

Yoga lessen zijn zowel voor de beginnende als voor de gevorderde deelnemer en zal in een yogastudio dicht bij de appartementen plaatsvinden.

6

2 x total stress relief massage van 60 minuten

De Stress Relief zorgt voor een ultieme ontspanning van lichaam en geest. Geef je over aan de professionele touche van de masseuse  en kom eindelijk tot rust. Voor een optimaal effect gebruiken wij bij deze massage een huisgemaakte Huile d’Avignon, die niet alleen supergoed is voor je huid, maar je ook in totale ontspanning brengt. Deze massage olie is van 100% biologisch. Na afloop kun je nog even nagenieten met een kopje thee of  een glas water.

Het programma zal een week voor vertrek aan je worden doorgeven.

Reis beoordlingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Laat een beoordeling achter