missie en visie

Werkwijze

Vanuit mijn visie & missie werk ik uitsluitend met professionals die dezelfde werkwijzen en visie hanteren.
Daarin gebruiken we multidisciplinaire-werkmethoden.
Waarbij de vrouw centraal staat, en waar wordt gewerkt met compassie, liefde en oprechte en volledige aandacht.

Missie

Door er echt voor je te zijn met mijn zuiverste intentie. Oprecht naar je te luisteren zonder oordeel of veroordeling. Je aan te voelen waar de kern van jouw pijn zit. Om doormiddel van onze multidisciplinaire holistische werkmethode, je uit te dagen om je grenzen te verleggen. Daarbij jezelf te reflecteren en te stimuleren om zo je doel(en) te behalen. En daarnaast ook je nieuwe perspectieven aan te reiken. Maar vooral een moment van rust, persoonlijke stilte, aanraking. Hierdoor willen we jou de weg te laten vinden naar wie je in wezen bent.
Jou terug laten komen in het huis van zijn.

Multidisciplinaire werkmethode

Vaak spelen er bij onbalans en fysieke ongemakken andere aspecten mee. Die medeverantwoordelijk zijn voor hoe jij je op dat moment voelt. Dit uit zich vaak in een vermoeid, lusteloos, prikkelbaar gevoel. Je voelt je uit balans, onrustig of je zit gewoon niet lekker in je vel. Bewuste en onbewuste zaken worden bij een multidisciplinaire werkmethode meegenomen om zo een transformatie (verandering) in lichaam en geest in beweging te kunnen zetten. Dit doen we doormiddel van massagetherapie, adem coaching, voeding en suppletie, creatieve therapie, walk en talk in de natuur, personal training, lifestyle retraites en begeleiding voor vrouwen.

Visie

Mijn visie is dat door heling op cognitieve en fysieke vitaliteit je innerlijke balans hervonden wordt. Waardoor lichaam, hart & ziel weer samen resoneren en het natuurlijke ritme tot stand brengen, welke jou als persoon weergeeft. Om te kunnen groeien en herstellen gaan we vanuit een holistische visie met een multidisciplinair team samen op pad. En behandelen wij vanuit de wetenschap dat het samenbrengen van lichaam geest , hart en ziel onlosmakelijk elkaar beïnvloed. Dit om weer terug te kunnen keren naar het huis van het innerlijk zijn.
Daarom zijn onze massages meer dan een fysieke aanraking.

Totally Body and Mind is is een onderdeel van een drieluik.  Totally body and mind is een specialist in behandelingen voor vrouwen die ontspanning en rust willen ervaren maar ook klachtgerichte behandelingen zoeken. 

Het 2e onderdeel is MetKomPasZie
Waarbij onze begeleiding bij rouw en verlies & ceremonies specifiek hebben ingericht op vrouwelijke mantelzorgers, Vrouwelijke professionals en de vrouw die uit balans door middel van het begeleiding in hun transitie proces. 


www.serenitytrips.nl onze lifestyle reizen met een thema voor vrouwen door vrouwen.